KALASTUSLUPIEN LUVANVÄLITYSEHDOT JA REKISTERISELOSTE

LUVANVÄLITYSEHDOT

Infomeri ky:n tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelujen käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelut (myöhemmin: "Verkkopalvelu") koostuvat tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta kalastusluvat.kalapaikka.net.

Luvanvälityksen edellytykset

Kalastuslupakauppa on auki 24 h / vrk poislukien huoltokatkokset. Luvanhankintaan tarvitaan pankin verkkomaksutunnukset tai luottokorttitunnukset. Luvan voi tulostaa suoraan Internet-selaimesta maksun jälkeen. Osa luvista lähetetään luvanlunastajalle sähköpostitse. Luvan tulostamiseen tarvitsee tulostimen, jolla voi tulostaa kuva- ja pdf-tiedostoja. Internet-selaimen asetuksissa tulee olla kuvien näyttö valittuna, sekä evästeiden (Cookies) käyttö sallittua. Lisäksi asiakkaan Internet-selaimella / erillisellä ohjelmalla (esim. Adobe Reader) tulee pystyä lukemaan pdf-tiedostoja. Lupia ei toimiteta muussa muodossa kuin sähköisesti. Kadonneen luvan voi tulostaa uudelleen maksajan tietojen yhteydessä syötettyyn sähköpostiosoitteeseen lähetettävästä linkistä. Em. linkkiä ei lähetetä toiseen sähköpostiosoitteeseen, mikäli maksajaa ei voida tunnistaa muiden tietojen perusteella (matkapuhelinnumero tai osoite).

Maksutavat

Kaikki verkkokaupan tilauslomakkeet ovat SSL-suojattuja (Comodo inc.)

Maksutavat: Nordea, Osuuspankki. Luottokortti (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard). Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Pankkien ja Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeilla. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Tapiolan, S-Pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Nooan, POPin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin sekä Dinersclubin Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tapiolan, S-Pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Nooan, POPin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin sekä Dinersclubin maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Kalastusluvan voimassaolo

Kalastuslupa on voimassa aikaisintaan sen jälkeen kun lupa on toimitettu sähköisesti luvanlunastajalle. Virheellisillä tiedoilla (esim. Luvanalamisaika, Lupa-aika, lupatyyppi, nimi, osoite ja mahd. syntymäaika) varustettu kalastuslupa ei ole voimassa. Luvan valinnan yhteydessä ilmoitetaan luvan arvioitu toimitusaikataulu maksun jälkeen, mikä vaihtelee luvittain ja ajankohdittain. Tyypillinen toimitusaika luvilla on 0-10 minuuttia. Maksettu kalastuslupa oikeuttaa kalastamaan lupaan merkityssä kalastuskohteessa lupaan merkityn ajan kohteen sääntöjen mukaisesti. Lupa on henkilökohtainen jos kohteen säännöissä ei muuta mainita. Lupa on pidettävä kalastaessa mukana ja se on esitettävä henkilöllisyystodistuksen kanssa kalastuksenvalvojalle niin pyydettäessä. Lupatietojen muuttaminen on kielletty (luvan voimassaolo ja lupatietojen oikeellisuus tarkistetaan tekstiviestillä kalastuksenvalvonnan yhteydessä). Kalastaessa on noudatettava kalastuslain ja -asetusten määräyksiä sekä kohteen sääntöjä.

Luvan peruutusehdot

Tarkista luvan tiedot huolellisesti. Lupaa ei vaihdeta eikä luvanhintaa palauteta luvanmaksun jälkeen. Myöskään luvan tietoja ei muuteta luvanmaksun jälkeen.

Vahingonkorvausvelvollisuus

Infomeri ky ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta kalastuslupien toimituksen viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta mahdollisesti käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Verkkopalvelun ylläpitäjä ei vastaa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Infomeri ky ei vastaa siitä että verkkopalvelut toimivat kaikilla verkkopalvelun käyttäjän käyttämillä laitteistokokoonpanoilla(esim. internet-selain, matkapuhelinmalli). Infomeri ky vastaa ainoastaan kalastuslupien välityksestä, kalastuslupaan merkitty kalastusluvan myötäjä vastaa kohteen kalastusjärjestelyistä.

Palvelun kuvaus

Infomeri ky:n tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelujen käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelut (myöhemmin: "Verkkopalvelu") koostuvat tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta. Tiettyjen Verkkopalveluun kuuluvien osien käyttö edellyttää rekisteröitymistä (mm. verkkokauppa ja saalisseuranta). Rekisteröitymällä Verkkopalveluun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Niissä sivuston palveluissa joihin rekisteröidytään on lisäksi erillisiä, tuotekohtaisia ehtoja kuten lupatuotteiden ehdot sekä peruutusehdot, joihin Verkkopalvelun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa ja hyväksyy näitä palveluja käyttäessään ja tuotteita tilatessaan itseään sitovaksi. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Verkkopalvelua lain ja hyvän tavan mukaisesti. Kalastuslupakaupassa on välityksessä erityyppisiä kalastuslupia kohteesta riippuen: osasta kohteista saa erillisen kuvamuodossa olevan kalastusluvan. Osa kalastusluvista toimitetaan kuvamuodossa olevana internetpankin tilisiirtokuittina maksun suorittamisesta kohteen tilille. Osa kalastusluvista on kopioita pdf-muotoisista virallisista kalastusluvista. Hyväksyttyään luvanvälitysehdot Verkkopalvelun käyttäjä valtuuttaa verkkopalvelun vastuullisen ylläpitäjän toimimaan asiamiehenään tilattujen kalastuslupien hankinnassa esim. rekisteröitymään kolmannen osapuolen verkkopalveluun verkkopalvelun käyttäjän antamilla tiedoilla, mikäli tämä on välttämätöntä luvanhankitatoimeksiannon toteuttamiseksi. Esim. valtion kalastonhoitomaksu hankitaan Metsähallituksen kalastuslupaverkkokaupasta edellä kuvatulla tavalla. Kaikki toimitetut kalastusluvat ovat voimassa olevia kalastuslupia luvan osoittamille henkilöille ja lupaan merkittynä ajankohtana. Lupakohteet ovat tietoisia luvanvälityskäytännöstä. Verkkopalvelun vastuullisena ylläpitäjänä toimii tj. Esko Lehtinen.

Käyttöoikeus verkkopalvelussa julkaistavaan aineistoon

Verkkopalvelua saa käyttää vain yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Käyttäjä ei saa muulla tavoin hyödyntää palvelua tai sen osia ilman Infomeri ky:n lupaa. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Infomeri ky:n ja/tai sen yhteistyökumppaneille. Verkkopalvelu kaikkine osineen on suojattu tekijänoikeudella tekijänoikeuslakien mukaisesti. Sivuillamme olevien tietojen kopioiminen ammattimaiseen tai muuhun julkaisukäyttöön painetussa tai sähköisessä muodossa on kielletty.

Vastuu tietosisällöstä

Infomeri ky pyrkii pitämään Verkkopalvelussa olevat tiedot mahdollisimman hyvin ajantasalla. Suuresta tietomäärästä johtuen, sekä Verkkopalvelun asiakkaiden omien muutosten vuoksi osa tiedoista voi kuitenkin esiintyä virheellisinä. Verkkopalvelun ylläpitäjä ei vastaa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista mahdollisista vahingoista. Pyydämme tarkistamaan tiedot aina ennen matkalle / tapahtumaan lähtöä tai käytettäessä verkkopalvelumme tietoja muuhun tarkoitukseen. Mikäli havaitset sivuillamme virheellistä tietoa ilmoittakaa siitä ystävällisesti meille palautteen kautta.

Rekisteröityminen

Käyttäjälle lähetetään tunnukset rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostilla joita käyttäen Käyttäjä tunnistetaan. Käyttäjä vastaa itse siitä, että käyttäjätunnus ja salasana pysyvät vain hänen omassa tiedossaan. Käyttäjä vastaa kaikesta tunnuksillaan tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan muuttuneet tietonsa Infomeri ky:lle osoitteeseen: Yhteydenottolomake. Käyttäjä ei voi itse muokata tietojaan.

Henkilötietojen käsittely

Rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietojen käsittely on selostettu myöhemmin tässä dokumentissa, Rekisteriselosteessa. Muusta Verkkopalvelun käytöstä Infomeri ky ei kerää yksittäistä käyttäjää koskevia tietoja.

Palvelun tuottaminen ja ylläpitäminen

Infomeri ky:llä on oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä ja rakennetta, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, toimituksellista sisältöä, palveluaikoja sekä muita palvelun osia. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu. Infomeri ky vastaa Verkkopalvelun yleisestä tietosisällöstä. Verkkopalvelussa esiintyvät yritykset vastaavat omista tiedoistaan. Infomeri ky ei vastaa Verkkopalvelunsa kautta saavutettavien muiden palvelujen toimittajien sivustojen sisällöstä tai toiminnasta miltään osin. Verkkopalvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Infomeri ky ei takaa, että Verkkopalvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi. Infomeri ky:llä on milloin tahansa oikeus ottaa Verkkopalvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi.

Sovellettava laki

Verkkopalvelun käyttämiseen ja käyttöehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Luvanvälitysehtojen voimaantulo ja muuttaminen

Nämä luvanvälitysehdot tulevat voimaan päivityshetkestä (dokumentin alinna) ja ovat voimassa toistaiseksi. Infomeri ky on oikeus muuttaa käyttöehtoja, ilmoittamalla uusista käyttöehdoista Verkkopalvelussa. Uudet luvanvälitysehdot tulevat voimaan niiden Verkkopalvelussa julkaisemisen ajankohtana. Näiden luvanvälitysehtojen päivityksellä ei ole vaikutusta ennen päivitystä verkkokaupassa tehtyjen sopimusten ehtoihin, joihin sovelletaan sopimuksentekohetkellä voimassa olleita ehtoja.

REKISTERISELOSTE

Rekisterin nimi

www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelujen asiakasrekisteri
Rekisterin www-osoite
www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi
Infomeri ky
Innova 4, Lutakonaukio 1
40100 JYVÄSKYLÄ
Y-tunnus: 1963356-1
Rekisteriä hoitaa
Infomeri ky
Yhteydenottolomake

Rekisterin käyttötarkoitus

Infomeri ky:n asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Infomeri ky:n asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisteritietojen käyttötarkoitus on lupa- yms. tuotteiden kaupasta syntyvä asiakassuhteen hoito ja ylläpito, tutkimuksen tekeminen sekä Infomeri ky:n toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Käyttötutkimuksissa asiakasrekisterin tietoja käytetään vain siten ettei yksittäistä käyttäjää voida tunnistaa. Henkilötietoja voidaan käsitellä yksin tai yhdessä Infomeri ky:n muiden henkilörekisterien henkilötietojen kanssa. Henkilötietojen muuttaminen ja poistaminen tapahtuu ottamalla yhteys Infomeri ky yhtiöön. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostitse: Yhteydenottolomake tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen. Tarkastamispyynnöt tulee toimittaa aina kirjallisena sekä allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen. Puhelimitse, sähköpostilla toimitettuja tai allekirjoituksettomia tarkastuspyyntöjä ei käsitellä. Rekisterin tietosisältö (pakolliset merkitty *)
Yritys tai yhteisö
* Etunimi
* Sukunimi
* Lähiosoite
* Postinumero ja -toimipaikka
* Puhelinnumero
* Sähköpostiosoite

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä saavat käyttää vain ne henkilöt, joiden toimenkuvan kannalta se on tarpeellista. Molemmilla tahoilla on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Tietojen luovutus

Lupavälityksestä sekä saalisseurannasta kerättyjä tietoja voidaan luovuttaa kalastusoikeuden haltialle sekä tutkimuksen käyttöön. Tietoja voidaan käyttää suoramainonnassa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa, mikäli asiakas ei ole kieltänyt rekisterinpitäjää luovuttamasta tietoja. Ilmoituksen kiellosta voi tehdä sähköpostitse: Yhteydenottolomake tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Päivitetty 17.05.2016

NYT SAATAVILLA

Valtion kalastusluvat

Valtion Kalastonhoitomaksu

Valtion kalastonhoitomaksu 2019 Lupa-aluekartta

Valtion kalaston hoitomaksu 2019

45€ vuosi

Hanki nyt

45€/v, 15€ /viikko, 6€ /päivä

Valtion kalastonhoitomaksu 2019
Kaikkien 18-64 -vuotiaiden jotka harrastavat muuta kalastusta kuin pilkkimistä tai onkimista on suoritettava valtion kalastonhoitomaksu eli Kalastonhoitomaksu 2019.

Hanki nyt
Pakollinen lupa

Koskikalastusluvat

Perhokalastusluvat ja viehekalastusluvat

Kiiminkijoen kalastusluvat kuva

Kiiminkijoki kalastusluvat 2019           

Osta nyt

Kiiminkijoki kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/vrkKoko vuosi , Kaikki
 20 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 45 €/kausiKoko vuosi , Kaikki
 20 €/24 tuntiaKoko vuosi , Perhe
 40 €/viikkoKoko vuosi , Perhe
 90 €/vuosiKoko vuosi , Perhe

Ahvenkosken kalastuslupa kuva

Ahvenkoski kalastuslupa 2019           

Osta nyt

Ahvenkoski kalastuslupa2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Alle 15 v.
 10 €/3 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 15 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 50 €/viikkoKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 200 €/kausiKesäkausi ,  Heittokalastus Muut

Mehtiönkosken kalastusluvat kuva

Mehtiönkoski kalastusluvat 2019           

Osta nyt

Mehtiönkoski kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Alle 15 v.
 10 €/3 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 15 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 50 €/viikkoKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 200 €/vuosiKesäkausi ,  Heittokalastus Muut

Mehtiönkosken kalastusluvat kuva

Mehtiönkoski kalastusluvat 2019           

Osta nyt

Mehtiönkoski kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Alle 15 v.
 10 €/3 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 15 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 50 €/viikkoKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 200 €/vuosiKesäkausi ,  Heittokalastus Muut

Vaajavirran kalastusluvat kuva

Vaajavirta kalastusluvat 2019           

Osta nyt

Vaajavirta kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 20 €/12 tuntia1.1-31.8. ja 02.12.-31.12., Kaikki
 25 €/vrk1.1-31.8. ja 02.12.-31.12., Kaikki
 35 €/2 vrk1.1-31.8. ja 02.12.-31.12., Kaikki
 70 €/viikko1.1-31.8. ja 02.12.-31.12., Kaikki
 300 €/vuosi1.1-31.8. ja 02.12.-31.12., Kaikki

Kalapaikka.net tunnukset vuosi 2019 kalastusluvat kuva

Kalapaikka.net tunnukset vuosi 2019 kalastusluvat 2019

Osta nyt

Kalapaikka.net tunnukset vuosi 2019 kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 4,9 €/vuosiKoko vuosi , Kaikki

Huutokosken kalastusluvat kuva

Huutokoski kalastusluvat 2018           

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä järjestelmäpaivitysten vuoksi- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Huutokoski kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 23 €/24 tuntia1.5.-31.8 ja 01.12.-31.3., Kaikki
 35 €/3 vrk1.5.-31.8 ja 01.12.-31.3., Kaikki
 100 €/vuosi1.5.-31.8 ja 01.12.-31.3., Kaikki

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä
Kuusojan kalastusluvat kuva

Kuusoja kalastusluvat 2018                                        

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä järjestelmäpaivitysten vuoksi- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Kuusoja kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntia1.6. - 31.8., Kaikki
 25 €/kausi1.6. - 31.8., Kaikki

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä
Hammonjoen kalastuslupa kuva

Hammonjoki kalastuslupa 2018           

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä järjestelmäpaivitysten vuoksi- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Hammonjoki kalastuslupa2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/3 vrk1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Alle 18 v.
 7,5 €/vrk1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 ,  Perhokalastus Alle 18 v.
 40 €/kausi1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 ,  Perhokalastus Alle 18 v.
 15 €/vrk1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 ,  Perhokalastus Kaikki
 30 €/3 vrk1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 ,  Perhokalastus Kaikki
 80 €/kausi1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 ,  Perhokalastus Kaikki

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä
Hilmonjoen kalastusluvat kuva

Hilmonjoki kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Hilmonjoki kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 6 €/6 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Alle 15 v.
 12,5 €/24 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Alle 15 v.
 100 €/kausiKesäkausi 1.5.-31.8., Alle 15 v.
 12 €/6 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki
 17 €/12 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki
 25 €/24 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki
 200 €/kausiKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Ohtaojan kalastusluvat kuva

Ohtaoja kalastusluvat 2018                                        

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Ohtaoja kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/24 tuntiaKesäkausi 1.5.-30.9., Kaikki
 45 €/viikkoKesäkausi 1.5.-30.9., Kaikki
 90 €/kausiKesäkausi 1.5.-30.9., Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Rävykosken kalastusluvat kuva

Rävykoski kalastusluvat 2018                                        

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä järjestelmäpaivitysten vuoksi- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Rävykoski kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 7 €/6 tuntiaKoko vuosi 1.5.(klo12:00)-31.8. ja 01.12. - 15.4., Alle 16 v.
 13 €/24 tuntiaKoko vuosi 1.5.(klo12:00)-31.8. ja 01.12. - 15.4., Alle 16 v.
 14 €/6 tuntiaKoko vuosi 1.5.(klo12:00)-31.8. ja 01.12. - 15.4., Kaikki
 26 €/24 tuntiaKoko vuosi 1.5.(klo12:00)-31.8. ja 01.12. - 15.4., Kaikki

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä
Tiilikkajoen kalastusluvat kuva

Tiilikkajoki kalastusluvat 2018           

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä järjestelmäpaivitysten vuoksi- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Tiilikkajoki kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 50 €/vuosi1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä
Sarvikkaankosket kalastusluvat kuva

Sarvikkaankosket kalastusluvat 2018           

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä järjestelmäpaivitysten vuoksi- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Sarvikkaankosket kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 150 €/kausi1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 ,  Heittokalastus Kaikki
 50 €/viikko1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 20 €/24 tuntiaKoko vuosi ,  Heittokalastus Kaikki

Lupa ei ole tällähetkellä myynnissä
Jämsänjoen kalastuslupa kuva

Jämsänjoki kalastuslupa 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Jämsänjoki kalastuslupa2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 20 €/vuosiKoko vuosi , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Kota- ja Konttijoen kalastusluvat kuva

Kota- ja Konttijoki kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Kota- ja Konttijoki kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 6,6 €/12 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Alle 18 v.
 13,2 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Majakosken kalastuslupa kuva

Majakoski kalastuslupa 2018                                        

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Majakoski kalastuslupa2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 12,1 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Alle 18 v.
 14,2 €/12 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 22,7 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Riekonkosken ja Muittarinkosken kalastusluvat kuva

Riekonkoski ja Muittarinkoski kalastusluvat 2018

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Riekonkoski ja Muittarinkoski kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 12,1 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Alle 18 v.
 22,7 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Survosenkosken kalastuslupa kuva

Survosenkoski kalastuslupa 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Survosenkoski kalastuslupa2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/12 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 20 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 30 €/viikko1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 100 €/kausi1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Tuhmakoski kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019- Tervetuloa myöhemmin hankkimaan lupa

Tuhmakoski kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/24 tuntia1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki
 65 €/kausi1.1. -10.9. ja 16.11. -31.12 , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Järvikalastusluvat

Uisteluluvat ja erityiskalastus järviluvat

Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Vesijärven virkistyskalastuslupa-alue kalastusluvat 2019

Osta nyt

Vesijärven virkistyskalastuslupa-alue kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 60 €/vuosiKoko vuosi 2018, Kaikki
 70 €/vuosiKoko vuosi 2018, Kaikki
 80 €/24 tuntiaKoko vuosi 2018, Kaikki
 15 €/2 vrkKoko vuosi 2018,  Uistelu Kaikki
 30 €/vuosiKoko vuosi 2018,  Uistelu Kaikki
 40 €/viikkoKoko vuosi 2018,  Uistelu Kaikki

Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Valkeinen kalastusluvat 2019                                          

Osta nyt

Valkeinen kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 200 €/kausiKesäkausi , Muut
 150 €/kausiTalvikausi , Muut
 10 €/24 tuntiaKoko vuosi , Alle 15 v.
 15 €/24 tuntiaKoko vuosi , Muut
 50 €/viikkoKoko vuosi , Muut

Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Kalastonhoitomaksu 2019 kalastusluvat 2019           

Osta nyt

Kalastonhoitomaksu 2019 kalastusluvat2019

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 6 €/vrkKoko vuosi , Kaikki
 15 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 45 €/vuosiKoko vuosi , Kaikki

Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Ala- ja Keski-Keiteleen yhteislupa-alue kalastusluvat 2018

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Ala- ja Keski-Keiteleen yhteislupa-alue kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/viikkoKoko vuosi , Yli 18 v.
 50 €/kausiKoko vuosi , Yli 18 v.

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Kivijärven yhteislupa-alue kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Kivijärven yhteislupa-alue kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 50 €/kausiKoko vuosi , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Koko Keiteleen lupa kalastusluvat 2018                                 

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Koko Keiteleen lupa kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 60 €/kausiKoko vuosi , Yli 18 v.

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Yhteislupa 1-4 Keitele Kivijärvi Pihtipudas kalastusluvat 2018

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Yhteislupa 1-4 Keitele Kivijärvi Pihtipudas kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 100 €/kausiKoko vuosi , Yli 18 v.

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastuslupa kuva

Pihtiputaan kalastusalueen yhteislupa-alue kalastuslupa 2018

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Pihtiputaan kalastusalueen yhteislupa-alue kalastuslupa2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 5 €/vrkKoko vuosi , Kaikki
 10 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 27 €/kausiKoko vuosi , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Pohjois-Keiteleen yhteislupa-alue kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Pohjois-Keiteleen yhteislupa-alue kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 50 €/kausiKoko vuosi , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Jämsänjokilaakson yhteislupa-alue kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Jämsänjokilaakson yhteislupa-alue kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 4 €/kuukausiKoko vuosi , Alle 18 v.
 4 €/viikkoKoko vuosi , Alle 18 v.
 8 €/vuosiKoko vuosi , Alle 18 v.
 4 €/viikkoKoko vuosi , Yli 18 v.
 8 €/kuukausiKoko vuosi , Yli 18 v.
 15 €/vuosiKoko vuosi , Yli 18 v.

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastusluvat kuva

Juurusveden kalastusaluelupa kalastusluvat 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Juurusveden kalastusaluelupa kalastusluvat2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 6 €/kausiKoko vuosi , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019
Tuhmakosken kalastuslupa kuva

Saarijärven yhteislupa-alue kalastuslupa 2018           

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019

Saarijärven yhteislupa-alue kalastuslupa2018

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/vrkKoko vuosi , Kaikki
 22 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 60 €/kausiKoko vuosi , Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2019