KALASTUSLUPIEN LUVANVÄLITYSEHDOT JA REKISTERISELOSTE

LUVANVÄLITYSEHDOT

Infomeri oy:n tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelujen käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelut (myöhemmin: "Verkkopalvelu") koostuvat tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta kalastusluvat.kalapaikka.net.

Luvanvälityksen edellytykset

Kalastuslupakauppa on auki 24 h / vrk poislukien huoltokatkokset. Luvanhankintaan tarvitaan pankin verkkomaksutunnukset tai luottokorttitunnukset. Luvan voi tulostaa suoraan Internet-selaimesta maksun jälkeen. Osa luvista lähetetään luvanlunastajalle sähköpostitse. Luvan tulostamiseen tarvitsee tulostimen, jolla voi tulostaa kuva- ja pdf-tiedostoja. Internet-selaimen asetuksissa tulee olla kuvien näyttö valittuna, sekä evästeiden (Cookies) käyttö sallittua. Lisäksi asiakkaan Internet-selaimella / erillisellä ohjelmalla (esim. Adobe Reader) tulee pystyä lukemaan pdf-tiedostoja. Lupia ei toimiteta muussa muodossa kuin sähköisesti. Kadonneen luvan voi tulostaa uudelleen maksajan tietojen yhteydessä syötettyyn sähköpostiosoitteeseen lähetettävästä linkistä. Em. linkkiä ei lähetetä toiseen sähköpostiosoitteeseen, mikäli maksajaa ei voida tunnistaa muiden tietojen perusteella (matkapuhelinnumero tai osoite).

Maksutavat

Kaikki verkkokaupan tilauslomakkeet ovat SSL-suojattuja (Comodo inc.)

Maksutavat: Nordea, Osuuspankki. Luottokortti (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard). Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Pankkien ja Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeilla. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Tapiolan, S-Pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Nooan, POPin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin sekä Dinersclubin Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tapiolan, S-Pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Nooan, POPin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin sekä Dinersclubin maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Kalastusluvan voimassaolo

Kalastuslupa on voimassa aikaisintaan sen jälkeen kun lupa on toimitettu sähköisesti luvanlunastajalle. Virheellisillä tiedoilla (esim. Luvanalamisaika, Lupa-aika, lupatyyppi, nimi, osoite ja mahd. syntymäaika) varustettu kalastuslupa ei ole voimassa. Luvan valinnan yhteydessä ilmoitetaan luvan arvioitu toimitusaikataulu maksun jälkeen, mikä vaihtelee luvittain ja ajankohdittain. Tyypillinen toimitusaika luvilla on 0-10 minuuttia. Maksettu kalastuslupa oikeuttaa kalastamaan lupaan merkityssä kalastuskohteessa lupaan merkityn ajan kohteen sääntöjen mukaisesti. Lupa on henkilökohtainen jos kohteen säännöissä ei muuta mainita. Lupa on pidettävä kalastaessa mukana ja se on esitettävä henkilöllisyystodistuksen kanssa kalastuksenvalvojalle niin pyydettäessä. Lupatietojen muuttaminen on kielletty (luvan voimassaolo ja lupatietojen oikeellisuus tarkistetaan tekstiviestillä kalastuksenvalvonnan yhteydessä). Kalastaessa on noudatettava kalastuslain ja -asetusten määräyksiä sekä kohteen sääntöjä.

Luvan peruutusehdot

Tarkista luvan tiedot huolellisesti. Lupaa ei vaihdeta eikä luvanhintaa palauteta luvanmaksun jälkeen. Myöskään luvan tietoja ei muuteta luvanmaksun jälkeen.

Vahingonkorvausvelvollisuus

Infomeri oy ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta kalastuslupien toimituksen viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta mahdollisesti käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Verkkopalvelun ylläpitäjä ei vastaa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Infomeri oy ei vastaa siitä että verkkopalvelut toimivat kaikilla verkkopalvelun käyttäjän käyttämillä laitteistokokoonpanoilla(esim. internet-selain, matkapuhelinmalli). Infomeri oy vastaa ainoastaan kalastuslupien välityksestä, kalastuslupaan merkitty kalastusluvan myötäjä vastaa kohteen kalastusjärjestelyistä.

Palvelun kuvaus

Infomeri oy:n tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelujen käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelut (myöhemmin: "Verkkopalvelu") koostuvat tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta. Tiettyjen Verkkopalveluun kuuluvien osien käyttö edellyttää rekisteröitymistä (mm. verkkokauppa ja saalisseuranta). Rekisteröitymällä Verkkopalveluun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Niissä sivuston palveluissa joihin rekisteröidytään on lisäksi erillisiä, tuotekohtaisia ehtoja kuten lupatuotteiden ehdot sekä peruutusehdot, joihin Verkkopalvelun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa ja hyväksyy näitä palveluja käyttäessään ja tuotteita tilatessaan itseään sitovaksi. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Verkkopalvelua lain ja hyvän tavan mukaisesti. Kalastuslupakaupassa on välityksessä erityyppisiä kalastuslupia kohteesta riippuen: osasta kohteista saa erillisen kuvamuodossa olevan kalastusluvan. Osa kalastusluvista toimitetaan kuvamuodossa olevana internetpankin tilisiirtokuittina maksun suorittamisesta kohteen tilille. Osa kalastusluvista on kopioita pdf-muotoisista virallisista kalastusluvista. Hyväksyttyään luvanvälitysehdot Verkkopalvelun käyttäjä valtuuttaa verkkopalvelun vastuullisen ylläpitäjän toimimaan asiamiehenään tilattujen kalastuslupien hankinnassa esim. rekisteröitymään kolmannen osapuolen verkkopalveluun verkkopalvelun käyttäjän antamilla tiedoilla, mikäli tämä on välttämätöntä luvanhankitatoimeksiannon toteuttamiseksi. Esim. valtion kalastonhoitomaksu hankitaan Metsähallituksen kalastuslupaverkkokaupasta edellä kuvatulla tavalla. Kaikki toimitetut kalastusluvat ovat voimassa olevia kalastuslupia luvan osoittamille henkilöille ja lupaan merkittynä ajankohtana. Lupakohteet ovat tietoisia luvanvälityskäytännöstä. Verkkopalvelun vastuullisena ylläpitäjänä toimii tj. Esko Lehtinen.

Käyttöoikeus verkkopalvelussa julkaistavaan aineistoon

Verkkopalvelua saa käyttää vain yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Käyttäjä ei saa muulla tavoin hyödyntää palvelua tai sen osia ilman Infomeri oy:n lupaa. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Infomeri oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneille. Verkkopalvelu kaikkine osineen on suojattu tekijänoikeudella tekijänoikeuslakien mukaisesti. Sivuillamme olevien tietojen kopioiminen ammattimaiseen tai muuhun julkaisukäyttöön painetussa tai sähköisessä muodossa on kielletty.

Vastuu tietosisällöstä

Infomeri oy pyrkii pitämään Verkkopalvelussa olevat tiedot mahdollisimman hyvin ajantasalla. Suuresta tietomäärästä johtuen, sekä Verkkopalvelun asiakkaiden omien muutosten vuoksi osa tiedoista voi kuitenkin esiintyä virheellisinä. Verkkopalvelun ylläpitäjä ei vastaa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista mahdollisista vahingoista. Pyydämme tarkistamaan tiedot aina ennen matkalle / tapahtumaan lähtöä tai käytettäessä verkkopalvelumme tietoja muuhun tarkoitukseen. Mikäli havaitset sivuillamme virheellistä tietoa ilmoittakaa siitä ystävällisesti meille palautteen kautta.

Rekisteröityminen

Käyttäjälle lähetetään tunnukset rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostilla joita käyttäen Käyttäjä tunnistetaan. Käyttäjä vastaa itse siitä, että käyttäjätunnus ja salasana pysyvät vain hänen omassa tiedossaan. Käyttäjä vastaa kaikesta tunnuksillaan tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan muuttuneet tietonsa Infomeri oy:lle osoitteeseen: Yhteydenottolomake. Käyttäjä ei voi itse muokata tietojaan.

Henkilötietojen käsittely

Rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietojen käsittely on selostettu myöhemmin tässä dokumentissa, Rekisteriselosteessa. Muusta Verkkopalvelun käytöstä Infomeri oy ei kerää yksittäistä käyttäjää koskevia tietoja.

Palvelun tuottaminen ja ylläpitäminen

Infomeri oy:llä on oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä ja rakennetta, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, toimituksellista sisältöä, palveluaikoja sekä muita palvelun osia. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu. Infomeri oy vastaa Verkkopalvelun yleisestä tietosisällöstä. Verkkopalvelussa esiintyvät yritykset vastaavat omista tiedoistaan. Infomeri oy ei vastaa Verkkopalvelunsa kautta saavutettavien muiden palvelujen toimittajien sivustojen sisällöstä tai toiminnasta miltään osin. Verkkopalvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Infomeri oy ei takaa, että Verkkopalvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi. Infomeri oy:llä on milloin tahansa oikeus ottaa Verkkopalvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi.

Sovellettava laki

Verkkopalvelun käyttämiseen ja käyttöehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Luvanvälitysehtojen voimaantulo ja muuttaminen

Nämä luvanvälitysehdot tulevat voimaan päivityshetkestä (dokumentin alinna) ja ovat voimassa toistaiseksi. Infomeri oy on oikeus muuttaa käyttöehtoja, ilmoittamalla uusista käyttöehdoista Verkkopalvelussa. Uudet luvanvälitysehdot tulevat voimaan niiden Verkkopalvelussa julkaisemisen ajankohtana. Näiden luvanvälitysehtojen päivityksellä ei ole vaikutusta ennen päivitystä verkkokaupassa tehtyjen sopimusten ehtoihin, joihin sovelletaan sopimuksentekohetkellä voimassa olleita ehtoja.

REKISTERISELOSTE

Tämä on Infomeri Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.03.2020. Viimeisin muutos 30.05.2023.

Rekisterin nimi

www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelujen asiakasrekisteri
Rekisterin www-osoite
www.kalapaikka.net, kalastusluvat.kalapaikka.net, www.fishing.fi
Infomeri oy
Innova 4, Lutakonaukio 1
40100 JYVÄSKYLÄ
Y-tunnus: 1963356-1
Rekisteriä hoitaa
Infomeri oy
Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Esko Lehtinen info@infomeri.fi 0207959270

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on - sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena. Asiakkuus verkkokaupassa kalastusluvat.kalapaikka.net Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisterin käyttötarkoitus

Infomeri oy:n asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Infomeri oy:n asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisteritietojen käyttötarkoitus on lupa- yms. tuotteiden kaupasta syntyvä asiakassuhteen hoito ja ylläpito, tutkimuksen tekeminen sekä Infomeri oy:n toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Käyttötutkimuksissa asiakasrekisterin tietoja käytetään vain siten ettei yksittäistä käyttäjää voida tunnistaa. Henkilötietoja voidaan käsitellä yksin tai yhdessä Infomeri oy:n muiden henkilörekisterien henkilötietojen kanssa. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Rekisterin tietosisältö (pakolliset merkitty *)
Yritys tai yhteisö
* Etunimi
* Sukunimi
* Lähiosoite
* Postinumero ja -toimipaikka
* Puhelinnumero
* Sähköpostiosoite
* Syntymäaika
Lisäksi reikisteriin kuuluvat verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista palveluista, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-tilauslomakkeilla lähetetyistä viesteistä. Yritysten ja muiden organisaatioiden yhteyshenkilöiden tietoja voidaan kerätä myös julkisista lähteistä kuten verkkosivuilta, hakemistopalveluista ja muilta yrityksiltä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

Rekisterin suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Molemmilla tahoilla on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Tietojen luovutus

Lupavälityksestä sekä saalisseurannasta kerättyjä tietoja voidaan luovuttaa kalastusoikeuden haltialle sekä tutkimuksen käyttöön. Tietoja voidaan käyttää suoramainonnassa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa, mikäli asiakas ei ole kieltänyt rekisterinpitäjää luovuttamasta tietoja. Ilmoituksen kiellosta voi tehdä sähköpostitse: Yhteydenottolomake tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen.

NYT SAATAVILLA

Valtion kalastusluvat

Valtion Kalastonhoitomaksu

Valtion kalastonhoitomaksu 2024 Lupa-aluekartta

Valtion kalaston hoitomaksu 2024

47€ vuosi, 16€ viikko, 6€ vrk

Hanki nyt

47€/vuosi, 16€ /viikko, 6€ /päivä

Valtion kalastonhoitomaksu 2024
Kaikkien 18-64 -vuotiaiden jotka harrastavat muuta kalastusta kuin pilkkimistä tai onkimista on suoritettava valtion kalastonhoitomaksu eli Kalastonhoitomaksu 2024.

Hanki nyt
Pakollinen lupa

Koskikalastusluvat

Perhokalastusluvat ja viehekalastusluvat

Tiilikkajoen kalastusluvat kuva

Tiilikkajoki kalastusluvat 2024            

Osta nyt

Tiilikkajoki kalastusluvat 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 20 €/24 tuntia1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 , Kaikki
 70 €/vuosi1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 , Kaikki

Survosenkosken kalastuslupa kuva

Survosenkoski kalastuslupa 2024            

Osta nyt

Survosenkoski kalastuslupa 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 15 €/12 tuntia1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 , Kaikki
 20 €/24 tuntia1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 , Kaikki
 30 €/viikko1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 , Kaikki
 100 €/kausi1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 , Kaikki

Rävykosken kalastusluvat kuva

Rävykoski kalastusluvat 2024                                         

Lupa tulee myyntiin keväällä

Rävykoski kalastusluvat 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 7 €/6 tuntia1.5.-14.7. ja 15.08. - 31.8., Alle 16 v.
 13 €/24 tuntia1.5.-14.7. ja 15.08. - 31.8., Alle 16 v.
 14 €/6 tuntia1.5.-14.7. ja 15.08. - 31.8., Kaikki
 26 €/24 tuntia1.5.-14.7. ja 15.08. - 31.8., Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024
Mehtiönkosken kalastusluvat kuva

Mehtiönkoski kalastusluvat 2024            

Lupa tulee myyntiin keväällä

Mehtiönkoski kalastusluvat 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Alle 15 v.
 20 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 50 €/viikkoKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 300 €/vuosiKesäkausi ,  Heittokalastus Muut

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024
Kuusojan kalastusluvat kuva

Kuusoja kalastusluvat 2024                                         

Lupa tulee myyntiin keväällä

Kuusoja kalastusluvat 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntia1.6. - 31.8., Kaikki
 25 €/kausi1.6. - 31.8., Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024
Kiiminkijoen kalastusluvat kuva

Kiiminkijoki kalastusluvat 2024            

Osta nyt

Kiiminkijoki kalastusluvat 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 12 €/vrkKoko vuosi , Kaikki
 25 €/viikkoKoko vuosi , Kaikki
 50 €/kausiKoko vuosi , Kaikki
 24 €/24 tuntiaKoko vuosi , Perhe
 50 €/viikkoKoko vuosi , Perhe
 100 €/vuosiKoko vuosi , Perhe

Kalastonhoitomaksu 2024 kalastuslupa kuva

Kalastonhoitomaksu 2024 kalastuslupa 2024

Lupa tulee myyntiin keväällä

Kalastonhoitomaksu 2024 kalastuslupa 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 6 €/vrkKoko vuosi vuosi 2024, Kaikki
 16 €/viikkoKoko vuosi vuosi 2024, Kaikki
 47 €/vuosiKoko vuosi vuosi 2024, Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024
Hilmonjoen kalastusluvat kuva

Hilmonjoki kalastusluvat 2024            

Lupa tulee myyntiin keväällä

Hilmonjoki kalastusluvat 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 6 €/6 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Alle 15 v.
 12,5 €/24 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Alle 15 v.
 100 €/kausiKesäkausi 1.5.-31.8., Alle 15 v.
 12 €/6 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki
 17 €/12 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki
 25 €/24 tuntiaKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki
 200 €/kausiKesäkausi 1.5.-31.8., Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024
Hammonjoen kalastuslupa kuva

Hammonjoki kalastuslupa 2024            

Osta nyt

Hammonjoki kalastuslupa 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/vrk1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 ,  Perhokalastus Alle 18 v.
 50 €/kausi1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 ,  Perhokalastus Alle 18 v.
 20 €/vrk1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 ,  Perhokalastus Kaikki
 100 €/kausi1.1. -31.8. ja 01.12. -31.12 ,  Perhokalastus Kaikki

Ahvenkosken Rautalampi kalastuslupa kuva

Ahvenkoski Rautalampi kalastuslupa 2024

Lupa tulee myyntiin keväällä

Ahvenkoski Rautalampi kalastuslupa 2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 10 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Alle 15 v.
 10 €/3 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 20 €/24 tuntiaKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 50 €/viikkoKesäkausi ,  Heittokalastus Muut
 200 €/kausiKesäkausi ,  Heittokalastus Muut

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024

Järvikalastusluvat

Uisteluluvat ja erityiskalastus järviluvat

Ahvenkosken Rautalampi kalastusluvat kuva

Valkeinen Rautalampi kalastusluvat 2024           

Osta nyt

Valkeinen Rautalampi kalastusluvat2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 200 €/kausiKesäkausi , Muut
 150 €/kausiTalvikausi , Muut
 10 €/24 tuntiaKoko vuosi , Alle 15 v.
 20 €/24 tuntiaKoko vuosi , Muut
 50 €/viikkoKoko vuosi , Muut

Ahvenkosken Rautalampi kalastuslupa kuva

Viilekelampi kalastuslupa 2024                                 

Osta nyt

Viilekelampi kalastuslupa2024

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 20 €/vrkKoko vuosi , Kaikki

Ahvenkosken Rautalampi kalastusluvat kuva

Vesijärven virkistyskalastuslupa-alue kalastusluvat 2023

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024

Vesijärven virkistyskalastuslupa-alue kalastusluvat2023

HintaKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 60 €/vuosiKoko vuosi 2024, Kaikki
 70 €/vuosiKoko vuosi 2024, Kaikki
 80 €/vuosiKoko vuosi 2024, Kaikki
 25 €/2 vrkKoko vuosi 2024,  Uistelu Kaikki
 30 €/vuosiKoko vuosi 2024,  Uistelu Kaikki
 40 €/viikkoKoko vuosi 2024,  Uistelu Kaikki

Lupa tulee myyntiin keväällä 2024