Mitä kalastuslupia tarvitsen vuonna 2022?

Tarvittavat kalastusluvat 2022 vesilinnustus 18-64 vuotiaat

Nämä kalastusluvat tarvitset vuonna 2022 18-64 vuotiaana vesilinnustustukseen

Vesilinnustustukseen tarvitaan aina erillinen lupa vesialueen omistajalta tai metsästysoikeuden haltialta. Valtion kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa. Metsästyskortti pitää olla suoritettuna.

Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä vesilinnustuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille.

Vuonna 2022 valtion kalastonhoitomaksujen hinnat pysyvät samana kuin vuonna 2021: Kalastonhoitomaksun hinta on vuonna 2022 45 € / vuosi, 15 € / viikko ja 6 €/päivä.

 Hanki Kalastonhoitomaksu 2022

Lue lisää mitä lupia tarvitset vuonna 2022 kalastamiseen Suomessa

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä alle 18 v heittokalastus

Heittokalastukseen eivät alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Heittokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Heittokalastus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä 18-64 v heittokalastus

Heittokalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat eivät tarvitse yleensä erillistä lupaa. Kalastonhoitomaksu tarvitsee kuitenkin olla suoritettuna. Heittokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Heittokalastus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä yli 65 v heittokalastus

Heittokalastukseen eivät yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Heittokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohteissa. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä alle 18 v perhokalastus

Perhokalastukseen eivät alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Perhokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa ja jokien virta- ja koskipaikoissa. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Perhokalastus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä 18-64 v perhokalastus

Perhokalastukseen

Perhokalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat eivät tarvitse yleensä erillistä lupaa. Kalastonhoitomaksu tarvitsee kuitenkin olla suoritettuna. Perhokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Perhokalastus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä yli 65 v perhokalastus

Perhokalastukseen eivät yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Perhokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohteissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Koskiluvat Järviluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä alle 18 v uistelu yhdellä vavalla

Uisteluun yhdellä vavalla eivät alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Uistelu ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Uistelu yhdellä vavalla

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä alle 18-64 v uistelu yhdellä vavalla

Uisteluun yhdellä vavalla 18-64 vuotiaat kalastajat eivät tarvitse yleensä erillistä lupaa. Kalastonhoitomaksu tarvitsee kuitenkin olla suoritettuna. UIstelu yhdellä vavalla ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Uistelu yhdellä vavalla

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä yli 65 v uistelu yhdellä vavalla

Uisteluun yhdellä vavalla eivät yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Uistelu ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohteissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Koskiluvat Järviluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä alle 18 v uistelu usealla vavalla

Uisteluun usealla vavalla alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Lupavaihtoehtoina uisteluun usealla vavalla ovat kalavedenomistajien (kalastuskuntien ja osakaskuntien) myymät erilliset kalastusluvat jotka kattavat pienemmän lupa-alueen. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Järviluvat

Uistelu usealla vavalla

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä 18-64 v uistelu usealla vavalla

Uisteluun usealla vavalla 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Valtion kalastonhoitomaksu tarvitsee myoskin olla suoritettuna. Lupavaihtoehtoina uisteluun usealla vavalla ovat kalavedenomistajien (kalastuskuntien ja osakaskuntien) myymät erilliset kalastusluvat jotka kattavat pienemmän lupa-alueen.

Järviluvat

Uistelu usealla vavalla

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: Ikä yli 65 v uistelu usealla vavalla

Uisteluun usealla vavalla yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Lupavaihtoehtoina uisteluun usealla vavalla ovat kalavedenomistajien (kalastuskuntien ja osakaskuntien) myymät erilliset kalastusluvat jotka kattavat pienemmän lupa-alueen. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Järviluvat

Onkiminen

Ikä alle 18 vuotta

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä alle 18 vuotta onkiminen

Onkimiseen eivät alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Onkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Onkiminen

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä 18 64 vuotta onkiminen

Onkimiseen eivät 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Onkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Onkiminen

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta onkiminen

Onkimiseen eivät yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Onkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä alle 18 vuotta Pilkkiminen

Onkimiseen eivät alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Pilkkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Pilkkiminen

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä 18 64 vuotta Pilkkiminen

Onkimiseen eivät 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Pilkkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Pilkkiminen

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta Pilkkiminen

Onkimiseen eivät yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa. Pilkkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse tälloinkään suorittaa.

Tarvittavat kalastusluvat: ikä alle 18 vuotta Verkkokalastus

Verkkokalastukseen alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. avustavalla henkilollä esim. soutajalla em. lupia ei tarvitse olla. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Verkkokalastus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Verkkokalastus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä 18 64 vuotta Verkkokalastus

Verkkokalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Valtion kalastonhoitomaksu tarvitsee myoskin olla suoritettuna. avustavalla henkilollä esim. soutajalla em. lupia ei tarvitse olla. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Verkkokalastus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Verkkokalastus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta Verkkokalastus

Verkkokalastukseen yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. avustavalla henkilollä esim. soutajalla em. lupia ei tarvitse olla. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Verkkokalastus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Tarvittavat kalastusluvat: ikä alle 18 vuotta Katiskakalastus

Katiskakalastukseen alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Katiskakalastus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Katiskakalastus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä 18 64 vuotta Katiskakalastus

Katiskakalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Valtion kalastonhoitomaksu tarvitsee myoskin olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Katiskakalastus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Katiskakalastus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta Katiskakalastus

Katiskakalastukseen yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Katiskakalastus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Ravustus

Ikä alle 18 vuotta

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä alle 18 vuotta Ravustus

Ravustukseen alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Ravustus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Ravustus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä 18 64 vuotta Ravustus

Ravustukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Valtion kalastonhoitomaksu tarvitsee myoskin olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Ravustus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Ravustus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta Ravustus

Ravustukseen yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä Ravustus lupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Tarvittavat kalastusluvat: ikä alle 18 vuotta Muu kalastus

Muuhun kalastukseen alle 18 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei alle 18 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä kalastuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Muu kalastus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä 18 64 vuotta Muu kalastus

Muuhun kalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Valtion kalastonhoitomaksu tarvitsee myoskin olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä kalastuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Muu kalastus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat kalastusluvat

Tarvittavat kalastusluvat: ikä yli 65 vuotta Muu kalastus

Muuhun kalastukseen yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan kalaveden omistajalta. Kalastonhoitomaksua ei yli 65 vuotiaiden tarvitse kuitenkaan suorittaa. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä kalastuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille kalastajille.

Vesilinnustus

Ikä alle 18 vuotta

Tarvittavat luvat

Tarvittavat luvat: ikä alle 18 vuotta Vesilinnustus

Vesilinnustustukseen tarvitaan aina erillinen lupa vesialueen omistajalta tai metsästysoikeuden haltialta. Valtion kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa. Metsästyskortti pitää olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä vesilinnustuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille.

Vesilinnustus

Ikä 18-64 v

Tarvittavat luvat

Tarvittavat luvat: ikä 18 64 vuotta Vesilinnustus

Vesilinnustustukseen tarvitaan aina erillinen lupa vesialueen omistajalta tai metsästysoikeuden haltialta. Valtion kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa. Metsästyskortti pitää olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä vesilinnustuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille.

Vesilinnustus

Ikä yli 65 v

Tarvittavat luvat: ikä yli 65 vuotta Vesilinnustus

Vesilinnustustukseen tarvitaan aina erillinen lupa vesialueen omistajalta tai metsästysoikeuden haltialta. Valtion kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa. Metsästyskortti pitää olla suoritettuna. Useat kalastuskunnat myyvät erillisiä vesilinnustuslupia alueilleen, myos kalastuskunnan ulkopuolisille.

Tarvittavat luvat

Kalastusluvat kerralla kuntoon koko kalastusporukalle

Hanki kalastuslupasi edullisesti

Suomen laajin kalastussivusto www.kalapaikka.net tarjoaa asiakkailleen lunastettavaksi kattavan valikoiman kalastuslupia mm. valtion kalastonhoitomaksu, uisteluluvat sekä koskiluvat. Vuodesta 2005 lähtien toimineesta lupakaupastamme voit lunastaa helposti samalla kertaa kaikki tarvitsemasi luvat koko kalastusporukalle yhdellä toimitusmaksulla ja säästää näin aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kalastuslupa on lunastettavissa verkkopankkimaksulla tai luottokortilla 24 h / vrk. Toimitamme kalastusluvat nopeasti käyttöösi. Saat tulostettua kalastusluvat mukaan tavallisella tulostimella. Kalastusluvat toimitetaan automaattisesti ilman lisämaksua myös sähköpostitse pdf- tai kuvatiedostona, jolloin voit tallentaa luvan esim. matkapuhelimeen.

Lisäpalveluja kaupanpäälle

Kauttamme luvanlunastaneet saavat käyttöönsä kiitokseksi hyödyllisiä lisäpalveluja jotka ovat ainoastaan heidän käytössä esim. uudistuneiden  Fishing.fi mobiilisivujen täydellisen sisällön käyttöösi vuodeksi 2022 ilman lisämaksua.