LUVANVÄLITYSEHDOT JA REKISTERISELOSTE

LUVANVÄLITYSEHDOT

Infomeri ky:n tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelujen käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelut (myöhemmin: "Verkkopalvelu") koostuvat tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta kalastusluvat.kalapaikka.net.

Luvanvälityksen edellytykset

Kalastuslupakauppa on auki 24 h / vrk poislukien huoltokatkokset. Luvanhankintaan tarvitaan pankin verkkomaksutunnukset tai luottokorttitunnukset. Luvan voi tulostaa suoraan Internet-selaimesta maksun jälkeen. Osa luvista lähetetään luvanlunastajalle sähköpostitse. Luvan tulostamiseen tarvitsee tulostimen, jolla voi tulostaa kuva- ja pdf-tiedostoja. Internet-selaimen asetuksissa tulee olla kuvien näyttö valittuna, sekä evästeiden (Cookies) käyttö sallittua. Lisäksi asiakkaan Internet-selaimella / erillisellä ohjelmalla (esim. Adobe Reader) tulee pysytä lukemaan pdf-tiedostoja. Lupia ei toimiteta muussa muodossa kuin sähköisesti. Kadonneen luvan voi tulostaa uudelleen maksajan tietojen yhteydessä syötettyyn sähköpostiosoitteeseen lähetettävästä linkistä. Em. linkkiä ei lähetetä toiseen sähköpostiosoitteeseen, mikäli maksajaa ei voida tunnistaa muiden tietojen perusteella (matkapuhelinnumero tai osoite).

Maksutavat

Maksutavat: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank. Luottokortti (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard). Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Pankkien ja Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeilla. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Tapiolan, S-Pankin, Säästöpankin, Nooan, POPin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin sekä Dinersclubin Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tapiolan, S-Pankin, Säästöpankin, Nooan, POPin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin sekä Dinersclubin maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Kalastusluvan voimassaolo

Kalastuslupa on voimassa aikaisintaan sen jälkeen kun lupa on toimitettu sähköisesti luvanlunastajalle. Virheellisillä tiedoilla (esim. Luvanalamisaika, Lupa-aika, lupatyyppi, nimi, osoite ja mahd. syntymäaika) varustettu kalastuslupa ei ole voimassa. Luvan valinnan yhteydessä ilmoitetaan luvan arvioitu toimitusaikataulu maksun jälkeen, mikä vaihtelee luvittain ja ajankohdittain. Tyypillinen toimitusaika luvilla on 0-10 minuuttia. Maksettu kalastuslupa oikeuttaa kalastamaan lupaan merkityssä kalastuskohteessa lupaan merkityn ajan kohteen sääntöjen mukaisesti. Lupa on henkilökohtainen jos kohteen säännöissä ei muuta mainita. Lupa on pidettävä kalastaessa mukana ja se on esitettävä henkilöllisyystodistuksen kanssa kalastuksenvalvojalle niin pyydettäessä. Lupatietojen muuttaminen on kielletty (luvan voimassaolo ja lupatietojen oikeellisuus tarkistetaan tekstiviestillä kalastuksenvalvonnan yhteydessä). Kalastaessa on noudatettava kalastuslain ja -asetusten määräyksiä sekä kohteen sääntöjä.

Luvan peruutusehdot

Tarkista luvan tiedot huolellisesti. Lupaa ei vaihdeta eikä luvanhintaa palauteta luvanmaksun jälkeen. Myöskään luvan tietoja ei muuteta luvanmaksun jälkeen.

Vahingonkorvausvelvollisuus

Infomeri ky ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta kalastuslupien toimituksen viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta mahdollisesti käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Verkkopalvelun ylläpitäjä ei vastaa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Infomeri ky ei vastaa siitä että verkkopalvelut toimivat kaikilla verkkopalvelun käyttäjän käyttämillä laitteistokokoonpanolilla( esim internet selain). Infomeri ky vastaa ainoastaan kalastuslupien välityksestä, kalastuslupaan merkitty kalastusluvan myötäjä vastaa kohteen kalastusjärjestelyistä.

Palvelun kuvaus

Infomeri ky:n tuottaman ja ylläpitämän verkkopalvelujen käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelut (myöhemmin: "Verkkopalvelu") koostuvat tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta. Tiettyjen Verkkopalveluun kuuluvien osien käyttö edellyttää rekisteröitymistä (mm. verkkokauppa ja saalisseuranta). Rekisteröitymällä Verkkopalveluun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Niissä sivuston palveluissa joihin rekisteröidytään on lisäksi erillisiä, tuotekohtaisia ehtoja kuten lupatuotteiden ehdot sekä peruutusehdot, joihin Verkkopalvelun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa ja hyväksyy näitä palveluja käyttäessään ja tuotteita tilatessaan itseään sitovaksi. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Verkkopalvelua lain ja hyvän tavan mukaisesti. Kalastuslupakaupassa on välityksessä erityyppisiä kalastuslupia kohteesta riippuen: osasta kohteista saa erillisen kuvamuodossa olevan kalastusluvan. Osa kalastusluvista toimitetaan kuvamuodossa olevana internetpankin tilisiirtokuittina maksun suorittamisesta kohteen tilille. Osa kalastusluvista on kopioita pdf-muotoisista virallisista kalastusluvista. Hyväksyttyään luvanvälitysehdot Verkkopalvelun käyttäjä valtuuttaa verkkopalvelun vastuullisen ylläpitäjän toimimaan asiamiehenään tilattujen kalastuslupien hankinnassa esim. rekisteröitymään kolmannen osapuolen verkkopalveluun verkkopalvelun käyttäjän antamilla tiedoilla, mikäli tämä on välttämätöntä luvanhankitatoimeksinannon toteuttamiseksi. Kaikki toimitetut kalastusluvat ovat voimassa olevia kalastuslupia luvan osoittamille henkilöille ja lupaan merkittynä ajankohtana. Lupakohteet ovat tietoisia luvanvälityskäytännöstä. Verkkopalvelun vastuullisena ylläpitäjänä toimii tj. Esko Lehtinen.

Käyttöoikeus verkkopalvelussa julkaistavaan aineistoon

Verkkopalvelua saa käyttää vain yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Käyttäjä ei saa muulla tavoin hyödyntää palvelua tai sen osia ilman Infomeri ky:n lupaa. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Infomeri ky:n ja/tai sen yhteistyökumppaneille. Verkkopalvelu kaikkine osineen on suojattu tekijänoikeudella tekijänoikeuslakien mukaisesti. Sivuillamme olevien tietojen kopioiminen ammattimaiseen tai muuhun julkaisukäyttöön painetussa tai sähköisessä muodossa on kielletty.

Vastuu tietosisällöstä

Infomeri ky pyrkii pitämään Verkkopalvelussa olevat tiedot mahdollisimman hyvin ajantasalla. Suuresta tietomäärästä johtuen, sekä Verkkopalvelun asiakkaiden omien muutosten vuoksi osa tiedoista voi kuitenkin esiintyä virheellisinä. Verkkopalvelun ylläpitäjä ei vastaa julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, muodossa olevista virheistä eikä mahdollisista väärien tietojen aiheuttamista mahdollisista vahingoista. Pyydämme tarkistamaan tiedot aina ennen matkalle / tapahtumaan lähtöä tai käytettäessä verkkopalvelumme tietoja muuhun tarkoitukseen. Mikäli havaitset sivuillamme virheellistä tietoa ilmoittakaa siitä ystävällisesti meille palautteen kautta.

Rekisteröityminen

Käyttäjälle lähetetään tunnukset rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostilla joita käyttäen Käyttäjä tunnistetaan. Käyttäjä vastaa itse siitä, että käyttäjätunnus ja salasana pysyvät vain hänen omassa tiedossaan. Käyttäjä vastaa kaikesta tunnuksillaan tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan muuttuneet tietonsa Infomeri ky:lle osoitteeseen: Yhteydenottolomake. Käyttäjä ei voi itse muokata tietojaan.

Henkilötietojen käsittely

Rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietojen käsittely on selostettu myöhemmin tässä dokumentissa, Rekisteriselosteessa. Muusta Verkkopalvelun käytöstä Infomeri ky ei kerää yksittäistä käyttäjää koskevia tietoja.

Palvelun tuottaminen ja ylläpitäminen

Infomeri ky:llä on oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä ja rakennetta, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, toimituksellista sisältöä, palveluaikoja sekä muita palvelun osia. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu. Infomeri ky vastaa Verkkopalvelun yleisestä tietosisällöstä. Verkkopalvelussa esiintyvät yritykset vastaavat omista tiedoistaan. Infomeri ky ei vastaa Verkkopalvelunsa kautta saavutettavien muiden palvelujen toimittajien sivustojen sisällöstä tai toiminnasta miltään osin. Verkkopalvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Infomeri ky ei takaa, että Verkkopalvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi. Infomeri ky:llä on milloin tahansa oikeus ottaa Verkkopalvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi.

Sovellettava laki

Verkkopalvelun käyttämiseen ja käyttöehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Luvanvälitysehtojen voimaantulo ja muuttaminen

Nämä luvanvälitysehdot tulevat voimaan päivityshetkestä (dokumentin alinna) ja ovat voimassa toistaiseksi. Infomeri ky on oikeus muuttaa käyttöehtoja, ilmoittamalla uusista käyttöehdoista Verkkopalvelussa. Uudet luvanvälitysehdot tulevat voimaan niiden Verkkopalvelussa julkaisemisen ajankohtana. Näiden luvanvälitysehtojen päivityksellä ei ole vaikutusta ennen päivitystä verkkokaupassa tehtyjen sopimusten ehtoihin, joihin sovelletaan sopimuksentekohetkellä voimassa olleita ehtoja.

REKISTERISELOSTE

Rekisterin nimi

www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi verkkopalvelujen asiakasrekisteri
Rekisterin www-osoite
www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi
Infomeri ky
Innova 4, Lutakonaukio 1
40100 JYVÄSKYLÄ
Y-tunnus: 1963356-1
Rekisteriä hoitaa
Infomeri ky
Yhteydenottolomake

Rekisterin käyttötarkoitus

Infomeri ky:n asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Infomeri ky:n asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisteritietojen käyttötarkoitus on lupa- yms. tuotteiden kaupasta syntyvä asiakassuhteen hoito ja ylläpito, tutkimuksen tekeminen sekä Infomeri ky:n toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Käyttötutkimuksissa asiakasrekisterin tietoja käytetään vain siten ettei yksittäistä käyttäjää voida tunnistaa. Henkilötietoja voidaan käsitellä yksin tai yhdessä Infomeri ky:n muiden henkilörekisterien henkilötietojen kanssa. Henkilötietojen muuttaminen ja poistaminen tapahtuu ottamalla yhteys Infomeri ky yhtiöön. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostitse: Yhteydenottolomake tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen. Tarkastamispyynnöt tulee toimittaa aina kirjallisena sekä allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen. Puhelimitse, sähköpostilla toimitettuja tai allekirjoituksettomia tarkastuspyyntöjä ei käsitellä. Rekisterin tietosisältö (pakolliset merkitty *)
Yritys tai yhteisö
* Etunimi
* Sukunimi
* Lähiosoite
* Postinumero ja -toimipaikka
* Puhelinnumero
* Sähköpostiosoite

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä saavat käyttää vain ne henkilöt, joiden toimenkuvan kannalta se on tarpeellista. Molemmilla tahoilla on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Tietojen luovutus

Lupavälityksestä sekä saalisseurannasta kerättyjä tietoja voidaan luovuttaa kalastusoikeuden haltialle sekä tutkimuksen käyttöön. Tietoja voidaan käyttää suoramainonnassa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa, mikäli asiakas ei ole kieltänyt rekisterinpitäjää luovuttamasta tietoja. Ilmoituksen kiellosta voi tehdä sähköpostitse: Yhteydenottolomake tai kirjallisesti rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Päivitetty 9.10.2015

Takaisin