Kalastusluvat.kalapaikka.net  Osta Valtion kalastuskortti 2013 kalastuslupa

Lunasta kalastusluvat Osuuspankin verkkomaksulla Lunasta kalastusluvat Danske Bank pankin verkkomaksulla Lunasta luvat Nordea pankin verkkomaksu Lunasta kalastuslupa Master Card-luottokortilla Lunasta kalastuslupa Visa-luottokortilla Lunasta kalastuslupasi Visa Electron-kortillaS

Kalastuslupa vaihtoehdot

Valtion kalastuskortti 2013 eli Kalastuksenhoitomaksu 2015

HintaKestoKausi, Menetelmä, Luparyhmä
 7 €viikkoKoko vuosi , Yli 18 v. alle 65 v
 24 €vuosiKoko vuosi , Yli 18 v. alle 65 v

lisätietoa Kalastuksenhoitomaksu-2015 kalastusluvasta Voit lunastaa kätevästi samalla kertaa Kalastuksenhoitomaksu-2015 luvan kanssa myös muita tarvitsemiasi kalastuslupia koko kalastusporukalle.

lisätietoa kalastusluvasta Kaikkien 18-64 -vuotiaiden jotka harrastavat muuta kalastusta kuin pilkkimistä tai onkimista on suoritettava valtion kalastuksenhoitomaksu eli Valtion kalastuskortti 2013. Jos on mukana ainoastaan apulaisena (kuten verkonsoutajana) eikä käsittele pyyntivälineitä pyyntitapahtuman yhteydessä, kalastuksenhoitomaksua ei tarvitse suorittaa. Kalastuksenhoitomaksua ei myöskään tarvitse suorittaa Ahvenanmaalla.

Kalastuksenhoitomaksu-2015 kalastusluvat kerralla kuntoon koko kalastusporukalle - käteviä lisäpalveluja kaupanpäälle

Suomen laajin kalastussivusto www.kalapaikka.net tarjoaa asiakkailleen lunastettavaksi kattavan valikoiman kalastuslupia. Vuodesta 2005 lähtien toimineesta lupakaupastamme voit lunastaa helposti samalla kertaa kaikki tarvitsemasi kalastusluvatkoko kalastusporukalle ja säästää näin aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kalastusluvat on lunastettavissa verkkopankkimaksulla tai luottokortilla 24 h / vrk. Toimitamme kalastusluvat nopeasti käyttöösi. Saat tulostettua kalastusluvat mukaan tavallisella tulostimella. Kalastusluvat toimitetaan automaattisesti myös sähköpostitse kuvatiedostona, jolloin voit tallentaa luvan esim. matkapuhelimeen. Kauttamme luvanlunastaneet saavat käyttöönsä kiitokseksi mielenkiintoisia lisäpalveluja jotka ovat ainoastaan heidän käytössä esim. kaiken kalapaikka.net mobiilisivujen sisällön käyttöösi vuodeksi 2015 ilman lisämaksua.

Palauttamalla saalistiedot autat kalaveden hoitoa sekä saat käyttöösi mielenkiintoisia lisäpalveluja

Järjestelmässämme on saalisseuranta luvanlunastaneille. Kalastuskohde saa raportit kalastuksesta ja saaliista, joiden avulla voivat hoitaa kalavesiään entistä paremmin. Kalastajat voivat seurata saalisraportteja sivujemme kautta.