KALAPAIKKA.NET LUPAKAUPPA
KALASTUSLUPIEN INTERNETMYYNTI

Tarjoamme Teille mahdollisuutta tulla mukaan Suomen laajimman kalastussivuston yhteydessä toimivaan kalastuslupien myyntijärjestelmään. Vuodesta 2005 lähtien toiminut internetlupakauppa on alansa edistyksillisin ja räätälöity yksinomaa kalastuslupien myyntiin. Internet on osoittautunut erinomaiseksi kanavaksi välittää tietoa kalastuksesta, mitä osoittaa sivustojemme www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi vuosittaiset 1 000 000 kävijää. Nyt sivustollamme on mahdollista myös myydä kalastuslupia sekä kerätä tarpeellista tietoa kalastuksesta. Kalastuslupakauppa löytyy osoitteesta www.kalapaikka.net/luvat. Mukana on jo yli kymmeniä kohteita ja uusia lisätään jatkuvasti.

Tarpeellinen lisäpalvelu luvanmyyntiin
Lupa saatavissa 24 h/vrk mistä tahansa Suomesta. Tämä mahdollistaa kalastuksen aloittamisen joustavasti luvanmyyntipaikojen aukioloajoista riippumatta. Tiedustelumme mukaan 90% sivujemme käyttäjistä olisikin halukas ostamaan kalastuslupansa verkosta mikäli se olisi mahdollista.
Tiedot saalista ja kalastuksesta kalaveden hoitoa varten
Järjestelmässämme on automaattinen saalisseuranta luvanlunastaneille. Kohteenne saa raportit kalastuksesta ja saaliista, joiden avulla voitte tehdä päätöksiä esim. istutusten mitoittamisen ja ajoittamisen kannalta. Myös tavallisen luvan lunastaneet voivat jättää saalisilmoituksen sivujen kautta. Saalit ovat myös kalastajien nähtävillä Saalissivuilla sekä kohteen omilla sivuilla
Kalastuksenvalvonta aina ajantasalla
Myytyjen lupien voimassaolon tarkistusmahdollisuus yksinkertaisesti tekstiviestillä valvonnan yhteydessä. Tämä estää tehokkaasti väärinkäytöksiä. Ajantasaiset lupalistat voi tulostaa myös sivuilta. Lue lisää valvonnasta
Tilitykset joustavasti
Tilitämme lupamaksut toiveidenne mukaisesti kerran tai useammin vuodessa. Selkeät lupamyyntiyhteenvedot helpottavat kirjanpitoanne. Tilityksissä on mukana kuukausittainen alv-erittely tarvittaessa.
Maksut turvallisesti pankkien verkkomaksuilla
Luvanostaja maksaa valitsemansa luvat tuttuun tapaan pankkien omilla verkkomaksuilla, joiden avulla voidaan varmistaa maksun tapahtuminen. Käyttäjämukavuutta lisää se, että luvanlunastaja voi ostaa samalla kertaa kalastusluvan useammalle kalastajalle (luvanhaltijatiedot voidaan antaa kullekkin luvalle erikseen).
Kohteellenne ei ylimääräisiä kustannuksia
Kalastusluvanmyynti tapahtuu samoilla palkkioilla kuin normaalissa luvanmyynnissä. Ylimääräisiä kustannuksia kohteellenne ei tule.
Toimitusmaksumme on internetlukapakauppojen edullisin ja on ostokohtainen. Toimitusmaksulla katetaan lähinnä pankkien perimät e-maksu kustannukset.

Kalastuslupajärjestelmä ovat laatineet kalastus- ja tietoliikennealan asiantuntijat ja se on räätälöity yksinomaan kalastuksen järjestämien tarpeita silmälläpitäen. Järjestelmän rakentamisen yhteydessä on tehty yhteistyötä alan viranomaisten kanssa (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos ja TE-Keskus). Annamme mielellämme lisätietoja luvanmyynnista tj. Esko Lehtinen, Infomeri ky, Pitkäkatu 5 44100 ÄKI, Yhteydenottolomake (y-tunnus 1963356-1)

www.kalapaikka.net